Utech

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UTECH

UTECH Europe beurs in het Mecc in Maastricht. UTECH Europe is een toonaangevende beurs voor de wereldwijde polyurethaanindustrie. De beurs biedt zowel bezoekers als exposanten de mogelijkheid te netwerken met topspelers uit de hele branche. Tijdens dit driedaagse evenement worden nieuwe manieren ontdekt om de efficiëntie te verhogen en de winst te vergroten, productlanceringen te laten zien aan concullega’s en te leren van elkaar tijdens de conferentie die gelijktijdig plaatsvindt. 

Elke editie wordt deze beurs interessanter voor iedereen uit de polyurethaanindustrie. Des te meer reden om er dit keer (weer) bij te zijn! Cialona Expo is expert in het ontwerpen en realiseren van maatwerk beursstands die opvallen. Heeft u ons portfolio al bekeken? 

Full Service Standbouw voor UTECH

Bij Cialona streven wij naar uiterste creativiteit en full service. Dit betekend dat wij alles voor u uit handen nemen omtrent de beursdeelname en zorgen voor die perfecte experience. Hoe uitgebreid deze ook mag zijn. Wij hebben alle expertise letterlijk in huis om het project van A tot Z te realiseren. 

Na ons eerste contact, gaat ons designteam aan de slag met een design wat past bij uw wensen, budgetten en faciliteiten. Daarna neemt een van onze projectmanagers het over om alles tot in de puntjes te regelen, hij of zij is uw vaste aanspreekpunt voor het project. En om deze samenwerking te ondersteunen hebben wij een eigen Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, maar ook documenten kunt opvragen en stappen kunt accorderen. 

Uiteindelijk wordt uw project door ons standbouwteam tot leven gebracht op locatie in het Mecc in Maastricht. Wist u trouwens dat wij preferred supplier zijn van Mecc Maastricht Exhibitor Services

Neem vandaag nog contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Mitsubishi_interpack_standbouw_cialona_expo

Ga voor een Duurzamere Stand

Duurzaam zaken doen is tegenwoordig niets nieuws meer en staat voor veel organisaties hoog op de agenda. Ook de marketingafdeling kan er niet onderuit en zijn duurzame beursdeelnames niet ongewoon. Voor het duurzamer realiseren van een gave beursstand voor Utech Europe in Mecc Maastricht, bent u bij ons aan het ‘groene’ adres! 

Wij vinden het ook belangrijk om stappen te blijven zetten richting duurzamer ondernemen en zijn graag koploper binnen de branche van standbouwers. Zo maken wij al veelvuldig gebruik van gerecyclede materialen van bijvoorbeeld petflessen, spijkerbroeken of afvalhout. Maar ook ons moderne machinepark zorgt voor minder verspilling van materiaal en energie. 

Hierdoor kunnen wij als organisatie steeds groener worden én onze klanten de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van de duurzame voornemens. Zo ook voor de beursdeelname aan de Utech Europe in Mecc Maastricht

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouwer nodig voor Utech Europe?

Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere ook weer voor de UTECH beurs in het MECC Maastricht. Wij zijn als ervaren standbouwer van alle markten thuis en bieden u van A tot Z service: van ontwerp tot realisatie en opslag van de beursstand. Het proces nemen wij voor u uit handen en zorgen ervoor dat uw weg naar de beursdeelname soepel zal verlopen. Bekijk hier onze volledige werkwijze.

Een functionele, maar unieke stand ontwerpen en realiseren die de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat doen wij!

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn