Vakbeurs Energie

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie. Vakbeurs energie vindt jaarlijks plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Bezoekers worden tijdens deze beurs ondergedompeld in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie. Het beloofd telkens weer een reeks dagen te zijn boordevol ontdekkingen en duurzame innovaties die de energielandschappen van bedrijven en industrieën zullen transformeren. 

De vakbeurs energie is de ontmoetingsplek voor professionals die geïnteresseerd zijn in de nieuwste trends en oplossingen op energiegebied. Van duurzame energiebronnen tot energie-efficiënte technologieën. Kortom, voor spelers in de energiebranche is het bij uitstek de belangrijkste beurs in Nederland om bij aanwezig te zijn, zowel als exposant als als bezoeker. Bovendien trekt de beurs jaarlijks meer en meer bezoekers, wat ook het aanbod vergroot en des te interessanter maakt voor iedereen. 

Met een duurzame beursstand naar vakbeurs energie

Als exposant op de vakbeurs energie, maakt u uiteraard een juiste indruk als uw beursstand een duurzaam karakter heeft. Hoogstwaarschijnlijk heeft uw organisatie duurzaamheidsdoelen bepaald en worden deze op alle vlakken binnen de organisatie geïmplementeerd. 

Voor ons is duurzaamheid ook enorm belangrijk. Binnen onze organisatie doen wij ons best om steeds duurzamer te worden en door te voeren in onze beursstands. 

Naast het kiezen van duurzame materialen, hebben wij een modern machinepark wat zorgt voor zo min mogelijk materiaal- en energieverspilling tijdens het maakproces. 

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van uw duurzame voornemens en doelen betreft de beursdeelnames aan bijvoorbeeld ook de Vakbeurs Energie. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full service standbouw

Bij Cialona streven wij naar uiterste creativiteit en service voor elke beursdeelname. Alle expertise om dit te doen hebben wij in huis. Vanaf het eerste contact tot en met op- en afbouw van de door ons ontworpen beursstand, heeft u met iemand van Cialona te maken. 

Wij nemen u graag alles rondom de beursdeelname uit handen en zorgen voor een soepel verloop. Het is voor ons belangrijk het perfecte visitekaartje te realiseren op de beurs, zodat u zich met uw doelgroep kunt bezighouden. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan voor u klaar! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn