Vakbeurs Facilitair Jaarbeurs Utrecht

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Vakbeurs Facilitair

Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs in Utrecht vindt weer plaats. De beurs is al jaren een groot succes. Veel facilitaire professionals hebben de behoefte aan fysieke ontmoetingen met hun relaties en nieuwe kennismakingen. Tijdens de beurs wordt er over en weer kennis verspreid, discussies gevoerd en geïnspireerd. Ontwikkelingen binnen de branches worden aangehaald en besproken.

De beurs is begonnen met 100 standhouders en 1300 bezoekers. De laatste editie trok ruim 13000 bezoekers en 300 standhouders! Dat bewijst dat veel facilitaire verantwoordelijken de vakbeurs zien als hét evenement om zich dieper op hun vakgebied te oriënteren. Bedrijven komen hier ook om informatie en kennis op te doen voor hun werkomgeving of gebouwbeheer. Vakbeurs Facilitair is een populaire en groeiende beurs. 

ring-beursstand-vtwonen-beurs-cialona

Beursstand nodig voor Vakbeurs Facilitair

Gaat u deelnemen aan de Vakbeurs Facilitair en wilt u graag een unieke beursstand? Wij van Cialona Expo helpen u hier graag mee! Wij zijn gevestigd in Helmond, Noord-Brabant maar bouwen wereldwijd beursstands. 

Uiteraard zijn wij ook bekend met de Jaarbeurs in Utrecht, waar Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer weer plaatsvindt. De beursstand die voldoet aan al uw ideeën en wensen om uw doelen te realiseren, daar gaat team Cialona Expo voor.

Wij hebben dan ook alle nodige schakels in huis om gave stands te kunnen realiseren. Zo hebben wij een eigen ontwerpafdeling, produceren we zelf in ons productie atelier en monteren en demonteren we de stand zelf. Na afloop is het ook mogelijk om de stand bij ons op te slaan. 

Wij bieden een full-service samenwerking, en verzorgen graag uw project van A tot Z. Wij kijken uit naar uw beursdeelname!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D Visuals van uw stand op Vakbeurs Facilitair

Met een beursstand gemaakt door Cialona Expo, zorgt u ervoor dat u niet wordt overgeslagen door de beursbezoekers. Samen met uw ideeën en doelen en de creativiteit van ons designteam, komen we tot een ontwerp wat uw doelgroep aanspreekt. 

Wij zijn een ervaren standbouwer, en weten wat wel en wat niet werkt. Maar u kent uw branche, en samen brengt dat het perfecte ontwerp. Om u een duidelijk beeld te geven van hoe de stand er uiteindelijk uit zal komen te zien, maken wij van elk project 3D visualisaties.

Op die manier kunnen wij u digitaal meenemen door het ontwerp en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het op deze manier voor u gemakkelijk om eventuele wijzigingen door te geven of opties te bespreken. 

What you see is what you get! Wij gaan graag voor u aan de slag voor de Vakbeurs Facilitair!

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn