Vastgoed Beurzen

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vastgoed beurzen

Vastgoed beurzen spelen een belangrijke rol in de dynamische wereld van vastgoed. Deze beurzen brengen alle spelers van de vastgoedbranche samen om hier te netwerken, kennis te delen en nieuwe trends en innovaties te ontdekken. Door deel te nemen aan verschillende vastgoed beurzen in Europa kun je je kennis en connecties blijven uitbreiden, iets wat erg waardevol is om zakelijke kansen te verkennen. 

Op beurzen zoals de Provada of Expo Real, bieden zowel exposanten als bezoekers de uitstekende gelegenheid om projecten en producten verder te verkennen. Deze beurzen zijn naast vele andere vastgoedbeurzen in binnen- en buitenland, goed voor nieuwe zakelijke kansen, samenwerkingen en het versterken van bestaande relaties. Netwerkborrels, paneldiscussies en workshops zijn vaak ook onderdeel van het programma, waardoor je altijd wel in contact komt met anderen. 

Door deel te nemen aan vastgoed beurzen kunnen organisaties en professionals zichzelf positioneren als leiders in de energietransitie en een actieve rol spelen in het vormgeven van de toekomst van vastgoed.

Tegenwoordig zijn deze beurzen namelijk veel meer dan alleen showcases voor de nieuwste tech en producten, het zijn ontmoetingsplaatsen voor belangrijke stakeholders in de industrie. Het opvallen op deze grote beurzen, is van groot belang om mee te blijven doen in de vastgoedbranche. 

Duurzame standbouw

Duurzame standbouw op vastgoed beurzen door Cialona Expo. Duurzaamheid staat in vele branches centraal en dat geldt ook voor de vastgoedsector. De vastgoed beurzen weerspiegelen deze verschuiving naar milieuvriendelijker zakendoen. Met een groeiende focus op milieuvriendelijkheid en verantwoord bouwen, zijn vastgoedbeurzen de uitgewezen plek om duurzame innovaties en oplossingen te ontdekken. Veel beurzen besteden tegenwoordig meer aandacht aan groene bouwmaterialen, energiezuinige technologieën en duurzame stadsontwikkeling. 

Als organisatie hechten wij ook veel waarde aan duurzame beursdeelnames en naast vele andere initiatieven, wordt de CO2 uitstoot van ons transport 100% gecompenseerd. Ontdek al onze mogelijkheden op het gebied van standbouw en opvallen op de beursvloer. Met jarenlange ervaring in het realiseren van hoogwaardige standconcepten in binnen-en buitenland, streven wij ernaar om uw merk te laten opvallen te midden van alles. 

van_wijnen_standbouw_provada

Het belang van vastgoed beurzen

Beurzen met de focus op vastgoed zijn van belang voor het delen van best practices en het bevorderen van de samenwerking op het gebied van duurzame ontwikkelingen. Door alle stakeholders bij elkaar te brengen, groot en klein, dragen vastgoed beurzen in Europa bij aan de ontwikkeling van nieuwe concepten en oplossingen. 

Beurzen waar je aan zou kunnen denken, die aansluiten bij het thema vastgoed beurzen zijn: 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een unieke beursstand

Het designteam van Cialona zorgt ervoor dat uw stand opvalt en een unieke uitstraling heeft op de beursvloer. Ons designteam kan zich als geen ander inleven in uw merk om dit te laten samensmelten met uw doelen voor de beursdeelname. 

Naast dat een beursdeelname een kostbaar en tijdrovend marketinginstrument is, is het ook een zeer waardevolle! Dit is namelijk hét moment waarop u in live contact bent met uw target audience, face to face. 

Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw stand niet voorbij zal lopen. Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standontwerp en realisatie. 

Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en contact ons vandaag nog! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn