VSK Beurs: ruim 750m2 aan Beursstands door Cialona

Standbouw op de VSK

Standbouw op de VSK beurs is een indrukwekkende combinatie van professionaliteit, creativiteit en technologie. Standbouwers als Cialona zetten daarom alles op alles om stands te ontwerpen die opvallen tussen al het geweld op de beursvloer van deze driedaagse beurs.  

Tijdens de VSK beurs is er ook om die reden een grote diversiteit aan beursstands te zien en pakken exposanten bijzonder uit op deze beurs. Elke stand op de VSK heeft duidelijk zijn eigen unieke uitstraling en functionaliteit, maar ze hebben elk als doel: de aandacht trekken van de beursbezoekers en hiermee een onvergetelijke indruk achterlaten.

Ruim 750m2 aan beursstands

Met zes fantastische beursstands hebben wij ruim 750m2 van de VSK beursvloer gevuld met standontwerpen uit onze koker. Elk van deze stands is compleet anders, met unieke kenmerken, designs en functionaliteiten die aansluiten bij de diverse behoeften en doelstellingen van onze klanten.

Cialona Expo heeft tijdens de VSK de beursstands gerealiseerd van Vaillant, Nijburg, Spelsberg, Spirotech, Econox en Euro-Index

Elk van deze projecten vertegenwoordigd de diversiteit en creativiteit die wij als full service standbouwer nastreven. Met ons team van experts hebben we ervoor gezorgd dat elke stand een unieke beleving biedt, en zich daardoor onderscheidt op de drukbezochte beursvloer van de VSK.

De VSK beurs

De VSK beurs is een van de meest toonaangevende beurzen in de installatiebranche en trekt jaarlijks duizenden professionals. Het is een beurs die eens in de twee jaar plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van verwarming, sanitair, klimaattechniek en koudetechniek besproken.

De VSK biedt beursbezoekers de unieke gelegenheid om nieuwe producten te ontdekken, kennis te delen en te netwerken met experts en aanbieders uit de branche. 

Vol interactieve elementen

Naast het visuele aspect van de beursstand, wat onmisbaar is, zijn interactieve elementen ook steeds belangrijker om de aandacht van de standbezoeker vast te houden.

De toegevoegde waarde van het integreren van innovatieve technologieën zoals kunstmatige intelligentie, activaties of interactieve displays zit hem dus in het communiceren op een nieuwe manier en hiermee indruk maken. Hierdoor is de kans groter dat de bezoekers van je stand de boodschap zullen begrijpen en onthouden.

Vaillant_stand_vsk_cialona_beurs_beursstand_standbouw

VSK beurs 2026

Kortom, opvallende en unieke standbouw is een essentieel onderdeel van de VSK beurs, waarbij creativiteit, vakmanschap en technologie samenkomen om een impactvolle ervaring te creëren voor alle exposanten en beursbezoekers. 

De volgende editie van de VSK beurs vindt plaats in 2026. En ook voor die editie gaan wij graag voor u aan de slag om er een onvergetelijke beursdeelname van te maken! 

Contact ons voor een onvergetelijke beursdeelname