VSK 2024 Jaarbeurs Utrecht

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over VSK 2024 Jaarbeurs Utrecht

VSK 2024 Utrecht vindt weer plaats in 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste installatievakbeurs van Nederland, dat is de VSK. De komende editie VSK 2024 viert de 26e editie van deze belangrijke installatiebeurs, des te meer reden om erbij te zijn! Cialona Expo kan u voorzien van een opvallende, unieke beursstand. Tijdens deze editie van de VSK geven zij antwoorden op vragen over energietransitie en alternatieve energievormen, digitaliseringsprocessen en de inzet van de nieuwe generatie installateurs.

Kennis delen is belangrijk en samen bereid VSK 2024 Utrecht zich voor op de toekomst. Bij VSK vinden ze; zien is leren en leren is doen. Dus gedurende het gehele event zijn er demonstraties om zelf te beleven, je verhoogt hiermee je praktische vaardigheden en dus direct je marktwaarde. Er is uiteraard ook veel aandacht voor informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen het vak.

Neemt u deel aan VSK 2024 Utrecht en heeft u een beursstand nodig? Wij kunnen u hiermee helpen en uw stand volledig op maat en wens ontwerpen en realiseren. Een eerste indruk is snel gemaakt door beursbezoekers, dus we gaan ervoor zorgen dat uw stand opvalt. We beginnen altijd met een kennismaking en een briefing over alle wensen en ideeën betreft uw unieke stand.

econox_vsk

Standbouwer nodig voor VSK 2024?

Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere voor de VSK 2024 in de Jaarbeurs Utrecht, maar ook op vele andere plekken in Europa. Voor de VSK bouwen we al verschillende edities lang voor vaste en voor nieuwe klanten hun beursstands op en af. Veel daarvan slaan wij ook op in ons warehouse voor een volgende keer.

Wij zijn als standbouwbedrijf van alle markten thuis en bieden wij u volledige ondersteuning tijdens het ontwerp- en bouwproces van uw beursstand. Eigenlijk nemen wij het hele proces van A tot Z over.

Een functionele, maar unieke stand ontwerpen die tevens de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat is een stand waarbij uw organisatie volledig tot zijn recht komt en die wij graag maken.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Beursstand opslag in ons warehouse

Beursstand opslag bij Cialona Expo is bijna vanzelfsprekend.  Wilt u de stand meerdere malen per jaar gebruiken voor verschillende beurzen? In ons aangrenzende warehouse slaan wij de beursstand op als dat gewenst is.

Ook eventuele aanpassingen aan bijvoorbeeld de afmetingen kunnen hierdoor gemakkelijk worden verwerkt voor een volgende beursdeelname. Informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden en prijzen van ons warehouse.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen