Standbouw op maat

Standbouw op maat door Cialona Expo

Cialona Expo biedt standbouw op maat aan. Al meer dan 50 jaar hebben wij ervaring op het gebied van standbouw, en dan met name standbouw op maat. Wij blinken uit in zowel ontwerp, als montage, demontage en opslag van uw beursstand. Wij doen alles met eigen mensen en hebben daarvoor alle nodige disciplines letterlijk in huis. Gaat het nu om een eilandstand, tussenstand, hoekstand of verdiepingsstand, graag gaan we voor u aan de slag!  

Wij zijn een full service organisatie u van begin tot eind beleid met uw standbouw op maat. En omdat wij als standbouwer de standbouw van uw beursdeelname verzorgen, kunt u bezig zijn met de invulling van de marketinguitingen en live communicatie met uw potentiele klanten die de beurs bezoeken. 

Door een duidelijke briefing en 3D Design van uw stand, zorgen wij ervoor dat de stand aan alle wensen en eisen voldoet. Die unieke stand die zal opvallen tijdens de beurs, die komt er! Maar na de oplevering, is het aan u om uw klanten te overtuigen. Maar uiteraard denken wij graag mee aan ludieke acties om klanten naar uw maatwerk stand te trekken, welke volledig in lijn zijn met uw huisstijl en bedrijfscultuur. Het is namelijk belangrijk dat u een blijvende indruk achterlaat bij uw doelgroep. 

Via de knop hieronder kunt u eenvoudig een offerte bij ons aanvragen. 

24/7 de voortgang van het project volgen

Cialona Expo denkt mee met alles rondom uw beursstand en zijn pas tevreden als u dat ook bent. En bij ons zijn de communicatielijntjes kort, waardoor dat ook goed mogelijk is. Alle nodige disciplines hebben wij letterlijk in huis, wat overleg en communicatie kort en snel maakt. 

Deze lijnen zetten wij graag door met onze klanten. Een transparante en soepele samenwerking, is waar wij voor gaan. Daarom krijgt u na akkoord van de offerte, een inlogcode voor een gepersonaliseerd dashboard in ons Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw beursstand inzien. Maar ook kunt hierin documenten accorderen en bestanden up- en downloaden. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouw op maat portfolio

Maatwerk standbouw op verschillende beurzen

Naar aanleiding van de briefing, met alle wensen, eisen, doelen en doelgroep, gaan we door naar de ontwerpfase. Standbouw op maat is waar wij in zijn gespecialiseerd. Elke beursdeelname is weer een nieuwe kans om indruk te maken op je potentiele klanten. We streven er dan ook naar om elke beursdeelname weer te verrassen in stand design. Per ontwerp kijken wij naar de modulairiteit van de onderdelen die in het ontwerp worden verwerkt. Mocht u deelnemen aan een aantal beurzen per jaar, waar u met dezelfde uitstraling wilt zijn, maar wel een afweging maakt in grootte, houden wij rekening met de modulairiteit. Dit zodat u met een stand op maat van twintig vierkante meter op een lokale beurs ook impact maakt, net als met tachtig vierkante meter op een internationale beurs. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten