WoTS 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over WoTS 2024

De WoTS 2024, vakbeurs World of Technology & Science is in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs kent dit jaar niet vier, maar vijf werelden, namelijk: World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics, World of Industrial Processing en World of Automation. 

Het is uiteraard één grote vakbeurs, maar door de verschillende werelden zijn interesses en beursdoelen beter te segmenteren. De nadruk van de beurs ligt op het uitwisselen van kennis, zo zijn er ook veel seminars. 

Jaarlijks wordt deze beurs groter en interessanter, des te meer reden om er (weer) bij te zijn! Wij bouwen uw unieke beursstand waarmee u opvalt in de grote variëteit van stands. Team Cialona Expo gaat graag voor uw volgende project aan de slag om de best passende beursstand te realiseren waarmee u uw doelgroep gemakkelijk kunt bereiken tijdens de WoTS 2024.

actemium-stand-wots2022

Full Service Standbouwer

Wij bieden al onze klanten full service en een bak aan creativiteit. Binnen onze organisatie hebben we iedereen aanwezig om het proces naar uw beursdeelname zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Vanaf onze kennismaking tot de afbouw van de stand, en eventuele opslag bij ons, hoeft u enkel met ons contact te hebben. Wij regelen alles en uiteraard doen we ons best om voor u het beste visitekaartje op de WoTS 2024 te creëren. 

We beginnen altijd met het bespreken van onder andere de doelen voro de beursdeelname, welke een belangrijke rode draad zijn voor het ontwerp en verdere invulling. Een van onze projectmanagers zal zich operationeel ontfermen over uw project en is uw vaste aanspreekpunt. 

Om de samenwerking te optimaliseren, hebben wij een eigen Client Portal ontwikkeld. Hierin kunt u via uw persoonlijke dashboard de voortgang van het project zien. Ook kunt u hierin stappen accorderen, documenten uploaden en ontwerpen downloaden. Zo zorgen wij voor een extra transparante samenwerking. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouwer nodig voor WoTS 2024?

Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere voor de WoTS 2024 in Jaarbeurs Utrecht. 

Wij zijn als ervaren standbouwer van alle markten thuis en kunnen u daarom volledige service bieden rondom uw beursdeelname. Het hele proces van ontwerp tot realisatie en zelfs opslag van uw stand, nemen wij graag op ons. 

Een unieke stand ontwerpen die de aandacht trekt van de beursbezoekers, maar ook nog eens functioneel is en aan al uw wensen voldoet? Dat is een stand waarbij u als organisatie het best naar voren komt, en wij kunnen die voor u realiseren. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”