Beursstand inrichten

Beursstand inrichten, waar moet je aan denken?

Als full service standbouwer, nemen wij alles rondom de beursdeelname uit handen. Dat betekend dat we van begin tot eind betrokken zullen zijn en ondersteunen waar nodig. Heeft u al een briefing beschikbaar voor de aankomende beursdeelname? Daar kan ons team van stand designers dan mee aan de slag. Zij vinden het belangrijk om te weten wat uw doelen en doelgroep zijn, zodat zij zich in hun ontwerp op kunnen richten. Ook is de bedrijfscultuur en huisstijl erg belangrijk, u moet namelijk opvallen maar ook herkenbaar zijn voor klanten die u al kennen. 

Wat betreft de inrichting van de stand, kunt u ons richtlijnen aangeven. Denk hierbij aan de grootte van de pantry, een hospitality gedeelte, met hoeveel zit of staanplaatsen, een balie, een plek om een presentatie te geven. Het kan van alles zijn. Geen stand is ons te gek, zelfs een beursstand met verdieping hoort tot ons portfolio. Een beursstand inrichten is de specialiteit van onze designers. Zij houden onder andere rekening met de looproute in de beurshal en uw wensen en eisen, om de stand zo efficiënt mogelijk in te richten. 

Modulaire stand inrichting

Het kan zo zijn dat u als organisatie meerdere beurzen per jaar wilt bezoeken en niet elke keer een compleet nieuwe stand nodig heeft. Dat begrijpen wij volkomen. Dat is ook de reden waarom onze stand designers uw stand inrichting zo ontwerpen, dat deze ook in een andere opstelling geplaatst kan worden. Op een lokale beurs heeft u bijvoorbeeld een stand van twintig vierkante meter, en op een grote internationale beurs heeft u een standplaats van 80 vierkante meter. 

Dit vereist van ons een modulaire stand inrichting. Maatwerk onderdelen, speciaal voor uw organisatie geproduceerd, nemen we mee van beurs tot beurs. Op deze manier herkennen ook vaste partijen uw beursstand en daarmee uw organisatie. Heeft u interesse in een stand voorstel, welke u voor meerdere beurzen kunt gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag kennismaken en met u meedenken over een passende invulling van uw volgende beursdeelname. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

24/7 inzicht in de voortgang van de stand

Cialona Expo denkt mee met alles rondom uw beursstand en zijn pas tevreden als u dat ook bent. En bij ons zijn de communicatielijntjes kort, waardoor dat ook goed mogelijk is. Alle nodige disciplines hebben wij letterlijk in huis, wat overleg en communicatie kort en snel maakt. 

Deze lijnen zetten wij graag door met onze klanten. Een transparante en soepele samenwerking, is waar wij voor gaan. Daarom krijgt u na akkoord van de offerte, een inlogcode voor een gepersonaliseerd dashboard in ons Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw beursstand inzien. Maar ook kunt hierin documenten accorderen en bestanden up- en downloaden. 

 

Meedenken over beursstand inrichten

Onze samenwerking begint uiteraard met een kennismaking, welke vervolgt wordt door een briefing met alle wensen en eisen rondom de aankomende beursdeelname. De briefing kan heel beknopt zijn, maar kan ook gedetailleerder zijn over bijvoorbeeld de inrichting. Misschien heeft u al een moodboard met stands die u aanspreken of ideeën over de inrichting van de stand om uw doelen te kunnen bereiken. Wij denken graag met u mee! 

Als standbouwer focussen wij ons op de uitstraling van de stand. Maar dat niet alleen! We denken ook graag mee met hoe een succesvolle beursdeelname kunt realiseren. We hebben het over uw doelen en doelgroep, u staan tenslotte niet voor niks op de beurs. U heeft een doel wat u wilt bereiken. Samen gaan we zitten om hiervoor een concept te bedenken, wat past bij de organisatie en uitgangspunten. Zo halen we samen het beste uit uw bedrijf en het beste uit de beurs. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen