Beursstand Bouwen

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beursstand bouwen

Beursstands bouwen, is wat wij onder andere doen bij Cialona Expo. Echter, wij nemen het hele proces voor u uit handen. Dit proces begint met het bespreken van een briefing, waarna we doorgaan naar de ontwerpfase. U ontvangt van ons een 3D design, waar u virtueel door uw beursstand kunt lopen. Als deze akkoord is, worden de werktekeningen gemaakt en neemt de projectmanager het over. Hij of zij zorgt ervoor dat het proces naar de beursdeelname toe, soepel zal verlopen en alles wordt geregeld. 

Daarna brengt ons standbouw team de stand tot leven in de beurshal, bij bouwen de beursstand. Na de beursdeelname komen zij de stand ook weer demonteren en wordt deze opgeslagen in ons aangrenzend warehouse. Het bouwen van de beursstand is een essentieel onderdeel van de deelname aan de beurs. Dit moet effectief en secuur gebeuren. Hierin zijn wij onder andere gespecialiseerd. Wij komen graag met u in contact om te kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van beursstand bouwen, betreft uw volgende beursdeelname. 

Meer dan 50 jaar standbouw ervaring

Cialona Expo heeft ruim een halve eeuw ervaring in het ontwerpen, produceren en op- en afbouwen van allerlei soorten stands in binnen- en buitenland. U kunt ervan uitgaan dat wij u door het gehele traject begeleiden en u dingen uit handen nemen, zodat u zich kunt bezighouden met andere belangrijke items voor uw beursstand.

Een beursstand bouwen is een belangrijk onderdeel van de deelname aan een beurs. Hierbij enkele stappen die we onder andere doorlopen om tot het punt te komen van beursstand bouwen: 

– het bepalen van doelen en doelgroep van de beurs; 
– budget, wensen en vereisten bespreken; 
– ontwerp van de stand, samenstelling materialen en kleuren; 
– bepalen details van de inrichting; 
– laat de beursstand bouwen door een professioneel standbouw bedrijf, Cialona Expo.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Beursstand bouwen uitbesteden

Als u kiest voor maatwerk standbouw, om op deze manier goed op te vallen op een beurs, kunt u beursstand bouwen uitbesteden aan een professionele standbouwer. Wij zijn een professionele standbouw organisatie met vele jaren ervaring in de standbouw wereld in binnen- en buitenland. 

Een goede presentatie van een beursstand is een essentieel onderdeel van elke beurs of ander event. Een goed ontwerpen en professioneel gebouwde stand kan u helpen uw boodschap effectief over te brengen, uw merk te promoten en meer bezoekers naar uw stand te trekken.

Meer informatie over beursstand bouwen door Cialona Expo? Wij komen graag kennismaken! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen