Standbouw Breda

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Breda door Cialona Expo

Standbouw Breda door Cialona Expo. Cialona Expo is een zeer ervaren standbouwer op steenworp afstand van Breda. Wij zijn een full service standbouw organisatie, dat wil zeggen dat wij u alles uit handen nemen wat betreft uw beursdeelname. In ons vakkundig team zitten onder andere ontwerpers, werkvoorbereiders en standbouwers. Wij hebben alles in eigen huis, waardoor de communicatie snel en effectief is. Ook logistieke handling en opslag is hier letterlijk in-house. Wij verliezen uw stand niet uit het oog! 

Full Service Standbouwer 

Zoals gezegd, zijn wij een full service standbouwer, of one-stop-shop, die u door het beursdeelname proces heen helpt. Écht van A tot Z. Zo starten we na de briefing met het maken van een 3D design, zodat u alvast digitaal door uw stand kunt lopen. Als deze akkoord is, wordt het project overgedragen aan de projectmanager. uw vaste contactpersoon. Hij of zij zorgt ervoor dat alles wat is getekend, ook zo wordt uitgevoerd. De stand wordt uiteindelijk tot leven gebracht op locatie door ons standbouw team en na de beurs ook weer gedemonteerd. Vervolgens slaan we de beursstand op in ons warehouse, en bespreken we uw volgende beursdeelname. 

actemium-stand-wots2022

24/7 inzicht in uw standbouw project

Vanuit Cialona is er voor u een vast contactpersoon. Hij of zij ontfermt zich over uw beursdeelname Standbouw Breda en zorgt ervoor dat het project soepel verloopt. Wij zorgen voor u, zodat u zich met uw klanten kunt bezighouden. Top Toch?

Om dit proces te versterken, hebben wij een eigen Cialona Client Portal ontwikkeld. Hierin krijgt u een eigen dashboard, waarop u 24/7 inzicht heeft in de voortgang van uw project. 

Buiten dat, is er de mogelijkheid om documenten te up-en downloaden, acties te accorderen en deadlines te checken. 

Wij vinden het belangrijk dat de communicatie met onze klanten effectief en helder is, en daar draagt ons Client Portal aan bij. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Van Standbouw Breda naar internationaal bereik

Onze samenwerking mag dan misschien beginnen in Breda, maar daar houdt het niet op. Wij voorzien onze klanten van unieke beursstands wereldwijd. Heeft u de ene maand een beurs in de Brabanthallen en even later in Duitsland, Spanje of Amerika? Dat is voor ons geen probleem.

Het punt is zelfs dat wij onderdelen van de oorspronkelijke stand op al deze locaties weer kunnen inzetten. Dit soort voor herkenning bij uw doelgroep, en kostenbesparing bij uzelf. 

Bovendien doen wij projecten buiten Nederland met onze eigen mensen in samenwerking met vaste partners die we al jaren kennen, wij verliezen uw stand niet uit het oog! Belt u ons? We komen graag kennismaken. 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen