EuroCIS 2024

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over EuroCIS 2024

EuroCIS 2024 is in Dusseldorf, Duitsland. De EuroCIS is de belangrijkste vakbeurs voor retailtechnologie in Europa. Deze beurs is de place to be voor vooruitstrevende denkers, ontwikkelaars en voorlopers. Eigenlijk voor iedereen die op weg is naar een digitale retail toekomst.

EuroCIS 2024 staat in het teken van het vinden van nieuwe contacten en het ervaren van de communicatie en partnerschap van de EuroCIS gemeenschap. Het is dus de perfecte gelegenheid om intelligente technologie van internationale retail te laten zien en perspectieven te bieden voor de toekomst. Er worden oplossingen en toepassingen gepresenteerd rondom innovaties van Smart Stores en Smart Retail.

Jaarlijks wordt deze beurs groter en interessanter, des te meer reden om er (weer) bij te zijn! Wij bouwen uw unieke beursstand waarmee u opvalt in de grote variëteit van stands. Team Cialona Expo gaat graag voor uw volgende project aan de slag om de best passende beursstand te realiseren waarmee u uw doelgroep gemakkelijk kunt bereiken.

Standbouwer nodig voor EuroCIS 2024?

Cialona Expo bouwt als professioneel standbouwbedrijf onder andere voor de EuroCIS 2024 in Dusseldorf. Wij zijn als standbouwer van alle markten thuis en bieden u volledige service tijdens het gehele proces van ontwerp tot realisatie van uw beursstand. Wij zijn een full service organisatie, wat wil zeggen dat wij het van A tot Z voor u regelen. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om na afloop van de EuroCis 2024 de stand bij ons op te slaan in ons warehouse, voor een eventuele volgende beursdeelname.

Een functionele, maar unieke stand ontwerpen die tevens de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat is een stand waarbij uw organisatie volledig tot zijn recht komt en die wij voor u realiseren.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw

Wij bieden full service en een bak aan creativiteit. Binnen onze organisatie zijn alle nodige disciplines aanwezig, waardoor het voor ons gemakkelijk is om te schakelen tussen de verschillende fases van het proces.

Vanaf het eerste contact met Cialona Expo tot aan de afbouw van uw stand en eventuele opslag, heeft u dus enkel met ons te maken. Wij nemen u alles uit handen en zorgen voor de soepele samenwerking. Wij doen ons best om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw organisatie het gesprek van de dag wordt tijdens de EuroCIS 2024 in Dusseldorf.

Tijdens de kennismaking bespreken we onder andere uw doelen voor de beursdeelname, welke een belangrijke rode draad zullen zijn voor het ontwerp en verdere uitwerking. Hierna zal een van onze projectmanagers zich ontfermen over uw project en alles regelen omtrent de beursdeelname.

Om onze samenwerking te optimaliseren hebben wij een Cialona Client Portal ontwikkeld, waarin u 24/7 de voortgang van uw project kunt zien. Ook kunt u hierin stappen accorderen en documenten uploaden en downloaden. Deadlines die we afstemmen, zijn hierin ook duidelijk zichtbaar evenals aanleverspecificaties bijvoorbeeld. Wij houden van duidelijke, transparante samenwerking, u toch ook?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen