IFAT

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over IFAT

IFAT in Messe Munchen. De IFAT is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor water, afvalwater, afval- en grondstoffenbeheer. Tijdens de beurs worden er efficiënte oplossingen besproken voor het gebruik van water, recycling en secundaire grondstoffen. Op zoek naar mogelijke oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst? Deze beurs biedt hoogstwaarschijnlijk de antwoorden.

Het is het grootste platform voor water, riolering, afval- en grondstoffenbeheer. De wereldwijde industrie komt hier samen om innovaties te laten zien en opvattingen samen te bespreken. Als speler in de markt, is het belangrijk om op te vallen tijdens de IFAT in Messe Munchen. Om zoveel mogelijk beursbezoekers aan te spreken, heeft u een beursstand nodig die u onderscheidt van de rest. Bij Cialona Expo denken we graag met u mee hoe uw beursstand het beste neergezet kan worden.

Full Service Standbouw voor IFAT

Wij gaan voor uiterste creativiteit en full service. We nemen alles uit handen en zorgen voor die perfecte experience. Wij hebben alle disciplines in huis, vanaf eerste contact tot de afbouw van de stand en eventuele opslag, heeft u enkel contact met ons. We vinden het belangrijk om voor u het perfecte visitekaartje te creëren, waardoor uw stand het gesprek van de beurs wordt! Uw visitekaartje tijdens IFAT, is ook een beetje het onze.

Na ons eerste contact en een passend design, zal een van onze projectmanagers uw vaste contact worden voor het project. Hij of zij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt richting de beursdeelname. Om deze samenwerking te ondersteunen,  hebben wij een eigen Client Portal. In dit portal kunt u 24/7 de voortgang van uw project volgen, documenten up- en downloaden, en stappen accorderen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op, ons team staat voor u klaar.

Duurzaam bouwen van een Beursstand

Duurzaam bouwen van een beursstand voor IFAT kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid naar de wereld en de toekomst, om onze omgeving zo duurzaam mogelijk te maken en te houden. 

Wij doen daarom ons best om zo min mogelijk materiaal te verspillen tijdens het maakproces. Ons machinepark is hierop volledig ingesteld, waardoor we zo weinig mogelijk materiaal verspillen en van resten nog iets proberen te maken.

Ook streven wij ernaar om ervoor te zorgen dat uw stand zo modulair mogelijk is. Zodat deze in verschillende afmetingen nog kan worden hergebruikt en er niet voor elke beursdeelname een compleet nieuwe stand gemaakt hoeft te worden.

Hierdoor kunnen wij u als organisatie de mogelijkheid bieden om ook echt werk te maken van duurzamere voornemens betreft uw beursdeelname aan IFAT.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Je stand opslaan in ons magazijn

Wij bieden de mogelijkheid om je stand na afloop van de beurs op te slaan in ons warehouse. De opslag van de beursstand is bij Cialona Expo bijna vanzelfsprekend, omdat het vaak om grote volumes gaat. Maar ook omdat de stand, of delen hiervan, vaak meerdere keren per jaar hergebruikt kunnen worden.

Eventuele aanpassingen voor een volgende beursdeelname, denk aan een andere oppervlakte of een meubel meer of minder, zijn op deze manier ook sneller verwerkt. Informeer tijdens het project vrijblijvend voor de mogelijkheden en tarieven van ons magazijn.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn