Intertraffic

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Intertraffic

Intertraffic in Amsterdam is hét platform voor professionals in de mobiliteitsbranche. Professionals van over de hele wereld komen in april samen tijdens dit event om zaken te doen. Maar ook om op de hoogte te blijven op het gebied van slimme mobiliteit, verkeersveiligheid, parkeren, verkeersmanagement en infrastructuur. 

Als een van de grootste vakbeurzen in dit vakgebied, trekt het veel professionals uit de verkeersindustrie, beleidsmakers en exposanten wereldwijd. De beurs heeft als doel om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen te presenteren en staat om die reden ook bekend om zijn focus op innovatie. Bezoekers kunnen de nieuwste technologische ontwikkelingen bekijken, demonstraties bijwonen en in contact komen met experts op het gebied van verkeer en mobiliteit. 

Een duurzame stand

Het is een kans om met een opvallende maar duurzame beursstand op de Intertraffic onder de aandacht te komen bij belangrijke spelers in de branche. Duurzaamheid en milieuvriendelijke mobiliteit zijn belangrijke thema’s op de Intertraffic beurs, omdat de industrie zich richt op het verminderen van de milieu-impact van transport en het bevorderen van groene oplossingen. Bij Cialona zijn we thuis in duurzame(re) beursdeelnames. Dagelijks gaan wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden en innovaties voor duurzame toepassingen in de standbouw. 

3D ontwerp van uw beursstand

Na de briefing gaat ons designteam aan de slag met het ontwerpen van de perfecte beursstand voor uw beursdeelname. Een stand die uw doelgroep niet voorbij zal lopen. Om deze duidelijk in beeld te brengen, werken wij met 3D ontwerpen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en is ‘what you see is what you get’. 

Van tevoren kun je alvast virtueel door de beursstand op de Intertraffic lopen om te checken of alles naar wens is. Bij Cialona Expo hebben wij alle expertise letterlijk in huis om een beursstand voor u te ontwerpen en te produceren. Wij hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches, klanten en beurzen. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full-Service van A tot en met Intertraffic

Wij bieden al onze klanten full service aan, zo ook voor de Intertraffic. Van A tot Z nemen wij het proces van de beursstand op ons en ontzorgen wij u compleet. Denk hierbij aan het ontwerpen van de beursstand, het projectmanagement, technisch uitwerken, produceren, monteren op locatie en achteraf ook weer veilig opslaan. 

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij een eigen Cialona Client Portal. Dit is een portal waarbij u een eigen dashboard ziet met al uw lopende projecten en de status daarvan. Zo kunt u 24/7 de voortgang van het project bekijken, aanpassen, documenten indienen of downloaden en nog veel meer. Dit houdt onze samenwerking zo transparant mogelijk! 

Ook toe aan een transparante samenwerking op weg naar uw beursdeelname aan de Intertraffic? Neem vandaag nog contact met ons op.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn