Light + Building

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Light + Building Frankfurt

Light + Building in Frankfurt is ‘s werelds grootste vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek. Er is een doel vastgesteld binnen de EU tegen 2050 betreft klimaatneutraliteit. De stappen op de weg daar naartoe zijn hernieuwbare energiebronnen, toename van efficiënt energieverbruik. De basis hiervoor is de elektrificatie en digitalisering van huizen en gebouwen. Verschillende oplossingen worden tijdens de vakbeurs Light + Building getoond. Bent u erbij? 

Full Service Standbouw Light + Building

Bent u voornemens deel te nemen met een beursstand aan de beurs Light + Building in Frankfurt, neem dan contact op met ons. Wij hebben al ruim een halve eeuw ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van allerlei soorten beursstands in binnen- en buitenland. Wij begeleiden u door het gehele traject en nemen alles uit handen, Cialona is namelijk een full service standbouw organisatie. Van A tot Z hebben wij alles in eigen beheer.

Na de designfase, zal een van onze projectmanagers zich ontfermen over uw project en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Om de communicatie tussen ons beiden zo transparant mogelijk te houden, hebben wij een eigen Cialona Client Portal. Binnen deze portal beschikt u over een eigen dashboard met een overzicht van uw project(en) en kunt u 24/7 de voortgang inzien. 

3D ontwerp van uw beursstand

Om uw toekomstige beursstand goed in beeld te brengen, werken wij het ontwerp volledig in 3D uit. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u op voorhand exact hoe uw stand eruit zal komen te zien op de Light + Building vakbeurs. 

De designfase is daarom een erg belangrijke stap. Ons team van designers gaat hiervoor uit van de afgegeven briefing, inclusief wensen, beschikbaar budget en voorschriften van de beurslocatie. 

Wij streven naar die perfecte beursbeleving voor uw doelgroep!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een duurzame beursstand

Het thema van Light + Building heeft alles te maken met duurzaamheid en het klimaatneutraal zijn in de toekomst. Om u als organisatie op deze beurs goed te profileren is het van belang om deel te nemen met een duurzame beursstand. 

Dit kan op vele manieren! Dagelijks gaan wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor duurzame toepassingen in de standbouw

Wij vinden het belangrijk om duurzamer te ondernemen en dit ook onze klanten in verschillende vormen aan te kunnen bieden voor beursdeelnames aan onder andere de Light + Building. 

Wij maken werk van duurzame voornemens, u ook? 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn