Offshore Energy

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Offshore Energy

Onze ontwerpers/designers maken graag een 3D visualisatie voor u om te laten zien wat de diverse mogelijkheden qua standbouw zijn voor uw deelname aan de Offshore Energy in Amsterdam. Cialona Expo werkt met duurzame materialen en probeert op allerlei gebieden te blijven innoveren.

De Offshore Energy Beurs trekt jaarlijks rond de 12.000 bezoekers en telt 650 bedrijven die exposeren op een ruimte van 25.000 M2. U kunt op onze website alvast wat stands bekijken en ideeën opdoen. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om deze ideeën te realiseren.

Offshore Energy is de plek waar de energietransitie plaatsvindt. De beurs is Europa’s toonaangevende event voor de offshore-energiesector en een kans om bedrijfsleiders, hooggekwalificeerde experts en professionals over de hele wereld te kunnen bereiken.
De Offshore Energy beurs vindt plaats in de Rai in Amsterdam. Maak deel uit van het event vol netwerkmogelijkheden, samenwerken met (nieuwe) collega’s, zaken doen én je horizon verbreden.

standbouw

3D Visualisatie Standbouw Offshore Energy

Om uw toekomstige beursstand duidelijker in beeld te brengen, werken wij met 3D ontwerpen. Zo krijgt u een duidelijker beeld van hoe uw stand overkomt op de beurs bezoeker. Een stand moet uitstraling hebben waardoor de klant besluit om uw beursstand te bezoeken. Een goede product presentatie, met de juiste verlichting aangelicht, heeft al aantrekkingskracht op de (potentiële) klant(en).

Wij hebben de ervaring in huis om een dergelijke beursstand voor u te ontwerpen en te produceren. Al ruim 50 jaar hebben wij ervaring met het ontwerpen en realiseren van beursstands voor de meest uiteenlopende branches en soorten beurzen in binnen-en buitenland. U kent uw klanten, en wij kennen de beurswereld. Laten we eens samen zitten om te kijken of we tot een gaaf concept kunnen komen voor uw beursdeelname!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full-Service van A tot Z

Wanneer u besluit om Cialona Expo uw beursstand voor de Offshore Energy te laten produceren, kunt u ervan uitgaan dat wij u compleet ontzorgen. Wij zijn een full-service organisatie en zorgen voor ieder detail vanaf de opbouw tot aan de afbouw en opslag van uw beursstand.

De mogelijkheid bestaat om uw stand bij Cialona Expo op te slaan en deze nogmaals te gebruiken. De eventuele aanpassingen voor een volgende beursdeelname, denk aan; andere afmetingen, producten etc. kunnen wij dan direct regelen. 

Wij geven u hiervoor een duidelijke prijs af, zodat u weet waar u aan toe bent. Service verlenen blijft onze rode draad gedurende het hele proces. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, krijgt u een inlogcode voor ons Client Portal. Hierin kunt u 24/7 de voortgang van uw project monitoren, stappen accorderen en documenten uploaden en downloaden. Zo is het tijdspad duidelijk zichtbaar en verloopt het project soepel.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn