Met Unieke Standbouw naar de Beurs

Standbouw Beurs, waar moet je aan denken?

Standbouw beurs. Met unieke standbouw naar een beurs, om daar zodanig op te vallen dat uw doelgroep u niet voorbij loopt. Dat is waar Cialona Expo in is gespecialiseerd. Als full service standbouwer, nemen wij alles rondom de beursdeelname graag uit handen. Van begin tot eind zijn we betrokken en ondersteunen we waar nodig. Wij hebben alle nodige expertise in huis, van een eigen ontwerpafdeling tot projectmanagers en eigen standbouwers die de stand op locatie tot leven brengen. 

Als u zich aanmeld voor een bepaalde beurs, in binnen- of buitenland, kunt u kiezen voor een space only standplek. Dit is voor u de perfecte kans om op te vallen tijdens uw beursdeelname. Dit betekend namelijk dat wij voor u aan de slag kunnen, om een unieke stand te creëren. Wat betreft de inrichting van deze stand, kunt u ons richtlijnen, wensen of eisen aangeven. Hier gaan onze designers vervolgens mee aan de slag. Zij vinden het belangrijk te weten wat uw doelen en doelgroep zijn, zodat zij de stand daarop kunnen enten. Een beursstand inrichten is de specialiteit van onze designers. Zij houden onder andere rekening met de looproute in de beurshal en uw wensen en eisen, om de stand zo efficiënt mogelijk in te richten. 

Modulaire standbouw inrichting

Het kan zo zijn dat u als organisatie meerdere beurzen per jaar wilt bezoeken en niet elke keer een compleet nieuwe stand nodig heeft. Dat begrijpen wij volkomen. Dat is ook de reden waarom onze stand designers uw stand inrichting zo ontwerpen, dat deze ook in een andere opstelling geplaatst kan worden. Op een lokale beurs heeft u bijvoorbeeld een stand van twintig vierkante meter, en op een grote internationale beurs heeft u een standplaats van 80 vierkante meter. 

Dit vereist van ons een modulaire standbouw beurs inrichting. Maatwerk onderdelen, speciaal voor uw organisatie geproduceerd, nemen we mee van beurs tot beurs. Op deze manier herkennen ook vaste partijen uw beursstand en daarmee uw organisatie. Heeft u interesse in een stand voorstel, welke u voor meerdere beurzen kunt gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op, wij komen graag kennismaken en met u meedenken over een passende invulling van uw volgende beursdeelname. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Internationale dekking

Onze samenwerking begint wellicht in Nederland, maar daar hoeft het niet te blijven. Al jaren breiden wij onze grenzen uit, en tegenwoordig bouwen wij wereldwijd beursstands. Dus bent u exposant op beurzen in verschillende landen, dan kunnen wij deze allemaal voor u verzorgen. Met vaste lokale partners in samenwerking met onze eigen mensen, zijn wij effectief en leveren we dezelfde kwaliteit als dicht bij huis. Wij gaan voor kwaliteit, voor die perfecte beursbeleving én blije klanten. Dus bent u op zoek naar een standbouw beurs organisatie, die internationaal voor u klaar staat? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. We komen graag kennismaken! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten