Standbouw Stuttgart

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Stuttgart

Standbouw Stuttgart. Messe Stuttgart biedt exposanten en beursorganisaties een uitstekende locatie om hun event of organisatie op een juiste manier te kunnen presenteren. Gelegen in het hart van Stuttgart, een stad bekend om zijn technologische innovatie, biedt een perfecte locatie voor veel zakelijke beurzen en congressen. Er vinden hier dan ook jaarlijks vele evenementen plaats, denk hierbij aan beurzen zoals LogiMAT, The Battery Show, de Fastener Fair of Intergastra. 

Cialona Expo, standbouwer Messe Stuttgart

Binnenkort deelnemen aan een beurs in Messe Stuttgart? Cialona Expo is gespecialiseerd in unieke beursbelevingen en standbouw wereldwijd, maar ook in Stuttgart, Duitsland. Wij zijn een full service standbouw organisatie en nemen u graag alles rondom uw beursdeelname uit handen. Wij zorgen voor een spraakmakend design en soepele realisatie. Team Cialona is van alle expertise voorzien om elke stap inhouse af te ronden, wat communicatie en realisatie snel en effectief houdt. 

Op deze manier zorgen wij dat u het optimale uit uw beursdeelname kunt halen. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw plannen voor aankomende periode te bespreken. Contact u ons? 

De perfecte beursbeleving in Stuttgart

 

De perfecte beursbeleving, dat kan per beursdeelname anders zijn. De ene beursdeelname is de andere niet, uw doelen, doelgroep en investeringen kunnen verschillen. 

We beslissen samen met u welke doelstellingen we nastreven per beurs, het zogenaamde doel van de beursdeelname. Vervolgens maken we een passend standdesign welke is afgestemd is op de identiteit van uw organisatie.

Hierna gaat ons team van projectmanagers en werkvoorbereiders aan de slag om de stand technisch klaar te maken, zodat deze gemaakt kan worden in ons atelier. Vervolgens brengen onze standbouwers deze tot leven op locatie. 

Wij zijn volledig thuis in het realiseren van die perfecte beursbeleving en zijn bekend in Messe Stuttgart voor standbouw Stuttgart. 

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een beursstand voor een groot bereik

Een beursdeelname is een effectief middel om uw bedrijf te presenteren bij een groot, live publiek. 

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie opvalt op de beursvloer, zodat uw unieke beursstand niet voorbij wordt gelopen door beursbezoekers. Wij nemen het hele proces hieromheen voor u uit handen van 3D design tot productie, montage op locatie en opslag achteraf. 

Mocht u binnenkort met een stand willen deelnemen aan een beurs, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag met u kennismaken! 

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn