Logimat Stuttgart

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Logimat Stuttgart

Logimat, de internationale vakbeurs voor intralogistieke oplossingen en procesbeheer vindt weer plaats in Stuttgart. Deze vakbeurs is dé place to be als het gaat om logistieke processen en innovaties binnen de branche. De steeds veranderende markten vragen om flexibele en innovatieve logistiek, deze processen moeten worden bewaakt en geoptimaliseerd.

De Logimat biedt het vakpubliek een uitgebreid overzicht van de verschillende thema’s in de sector, van inkoop tot productie en leveringen. Alle internationale exposanten tijdens de Logimat Stuttgart presenteren hier hun innovatieve technologieën, systemen en oplossingen voor kostreductie en ga zo verder.

Full Service Standbouw

Bij Cialona Expo bieden wij onze klanten een full service aan. Wij hebben alles in eigen beheer, wat wil zeggen dat we zelf ontwerpen, het project managen, alles produceren, realiseren én achteraf de mogelijkheid bieden om uw stand op te slaan in ons warehouse. Zo heeft u enkel maar met ons te maken en nemen wij u alles, voor zover gewenst, uit handen. Op deze manier kunnen wij snel schakelen tussen verschillende disciplines en zo uw wensen perfect uitwerken.

Een van onze projectmanagers zal zich ontfermen over uw project, en ervoor zorgen dat alles in orde komt. Om de communicatie onderling nóg transparanter en sneller te maken, hebben wij een eigen Client Portal. Klanten krijgen toegang tot deze portal, met een eigen dashboard van uw project(en). In de portal is 24/7 de voortgang te checken van uw project. Ook kunnen hierin stappen worden geaccordeerd en documenten worden geüpload of gedownload.

Mitsubishi_interpack_standbouw_cialona_expo

Unieke standbouw op Logimat

Bent u van plan om deel te nemen aan de Logimat Stuttgart en wilt u graag een unieke beursstand? Dan zit u goed bij ons! Team Cialona Expo helpt u graag met een complete op maat gemaakte beursstand die voldoet aan al uw wensen én opvalt tussen al die andere beursstands. 

Wij gaan voor die goede eerste indruk die ervoor zorgt dat mensen een bezoek brengen aan je stand.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D Design van de stand

Om uw toekomstige beursstand goed in beeld te brengen, werken wij het ontwerp volledig in 3D uit. Op deze manier is het van alle hoeken duidelijk hoe de stand eruit komt te zien voor Logimat Stuttgart. Het is belangrijk dat de stand doet waar hij voor bedoeld is.

Uw organisatie heeft een bepaald doel voor ogen met de beursdeelname, en daar moet de stand aan bijdragen. De uitstraling van de stand is daarbij een ding, maar wel het ene ding wat enorm opvalt. Spreekt de stand de doelgroep niet aan, dan lopen zij er voorbij.

De juiste verlichting, product presentatie, kleuren en visuele aandachtstrekkers zorgen ervoor dat de stand aanspreekt en de beursbezoekers uw stand bezoeken.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn