Standbouw Zuid-Afrika

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Zuid-Afrika door Cialona Expo

Standbouw Zuid-Afrika door Cialona Expo. Cialona Expo is een ervaren standbouwer uit Nederland, maar met internationale ervaring in veel verschillende beurshallen verspreid over de wereld. Ons team van standdesigners en standbouwers weten wat er nodig is voor die perfecte beursbeleving en samen zorgen we ervoor dat uw doelgroep de stand niet zal overslaan! 

Cialona Expo standbouwer in Zuid-Afrika is een full service organisatie, of wel een one-stop-shop. Wij nemen alles voor u uit handen als het gaat om het proces naar de beursdeelname toe. Wij hebben alle nodige expertise hiervoor in huis van standontwerpers tot standbouwers en een eigen magazijn om alle onderdelen weer op te slaan na afloop van de beurs. De lijnen bij ons intern zijn erg kort en we kunnen hierdoor snel schakelen, ook als het gaat om een project in Zuid-Afrika!

24/7 inzicht in de voortgang van standbouw project

Van begin tot eind, design tot oplevering en opslag, nemen wij u alles graag uit handen. Om dit goed te kunnen doen, en de communicatie tussen ons zo vlot en transparant mogelijk te houden, krijgt u een eigen dashboard binnen het Cialona Client Portal. Hierbinnen kunt u onder andere 24/7 de voortgang van uw standbouw project inzien, documenten kunt accorderen en bestanden kunt up- en downloaden. 

Cialona Expo: standbouw Zuid-Afrika van begin tot eind zonder zorgen

Bent u op zoek naar een professionele standbouwer met ervaring in standbouw Zuid-Afrika? En wilt u graag opvallen tijdens uw beursdeelname daar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in binnen- en buitenland voor zowel kleinere als grotere opdrachtgevers. Bekijk eens ons portfolio voor een greep uit de projecten waar we trots op zijn. 

Wij zorgen dat uw doelgroep de perfecte beursbeleving voorgeschoteld krijgt, waar zij niet aan voorbij zullen lopen. 

Wij gaan graag voor u aan de slag! Contact u ons? 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Standbouw wereldwijd

Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw stand design en de standbouw op locatie zelf, in Zuid-Afrika en eveneens de logistieke handling en opslag.

Wij zijn aangesloten bij het sterke wereldwijde netwerk van meer dan 250 branchegenoten, de IFES: International Federation of Exhibition and Event Services. Hierdoor hebben wij wereldwijd partners waarmee we samenwerken en daardoor ook dezelfde kwaliteit kunnen garanderen. 

Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs en vertellen u alles over onze werkwijze! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn