Standbouwer Maastricht

Standbouwer Maastricht Cialona Expo

Standbouwer Maastricht. Wij zijn een full service standbouwer uit Helmond, op korte afstand van Maastricht. Al jaren bouwen wij de meeste opvallende beursstands voor onze klanten in binnen- en buitenland. De locatie in Maastricht waar de meeste beurzen plaatsvinden is het Mecc aan de rand van de Limburgse stad. Wij zijn gespecialiseerd in unieke beursbelevingen en standbouw. 

Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij een beursdeelname en het ontwikkelen van een passende beursstand. Hiervoor hebben wij alle nodige expertise letterlijk in eigen huis. Ons ervaren team is thuis in de wereld van de beurzen en belangrijker, de wereld van de standbouw. Wij weten hoe bezoekers zich bewegen op een beurs en wat hen doet besluiten uw beursstand te bezoeken en zorgen ervoor dat u het optimale uit uw beursdeelname haalt! 

Full Service Standbouwer

 

Wij zijn een full service standbouwer. Dat betekend dat wij het standbouw project van begin tot eind op ons nemen. Ons team blinkt uit in ontwerp, productie, montage en demontage van uw beursstand en doen dit alles in eigen beheer met onze eigen mensen. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen. 

Als geen ander weten wij wat een investering het kan zijn om deel te nemen aan een beurs. Dit is het moment waarop u live in contact kunt zijn met uw doelgroep en dat moet niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw beursstand niet voorbij zal lopen, u zal het gesprek van de beurs worden. Een passende maar opvallende beursstand, die aansluit bij uw organisatie, beursdoelen en doelgroep. 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Dashboard Cialona Client Portal

 

U krijgt een eigen online dashboard binnen ons eigen Cialona Client Portal. Hier kunt u met name de voortgang van het standbouw project ten alle tijden inzien. Maar ook kunt u hierin documenten accorderen, opslaan en downloaden. Wij streven naar een soepele en vooral transparante samenwerking, waarin duidelijk is wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u nodig hebben. 

 

Standbouwer Maastricht en ver daarbuiten

Onze samenwerking kan verder rijken dan Maastricht. Wij zijn een standbouwer die internationaal actief is. Dus heeft u de ene maand een beurs in Maastricht of Hannover, kunnen we even later weer voor u de stand realiseren in Las Vegas. Wij gaan u achterna en zorgen ervoor dat de kwaliteit keer op keer gelijk is. 

Team Cialona Expo staat achter elke stand die wij ontwerpen en realiseren. Uw stand is immers ook ons visitekaartje op de beurs. Heeft u de beursplanning al rond voor aankomende periode? Wij komen graag kennismaken om met u te sparren over de invulling van de beursdeelnames. Contact u ons? 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

zwijsen_standbouw_NOT_onderwijsbeurs_beursstand_stand