VIV Europe 2022

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over VIV Europe 2022

VIV Europe 2022 is dit jaar van 31 mei tot en met 2 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is echt een topevenement in de branche. Alle professionals die actief zijn in de productie van varkensvlees, pluimveevlees, eieren, vis en zuivel hebben alle redenen om elkaar te ontmoeten op de World Expo from Feed to Food, VIV Europe. Elke vier jaar presenteert men op de beurs de nieuwste innovaties van de industrie om ze te promoten.

Het thema van 2022 is de wereldwijde expertise versus de lokale praktijk. Dit wil zeggen dat de focus tijdens VIV Europe 2022 ligt op de mondiale voedselsystemen die ons kwetsbaar maken in tijden van wereldwijde crisis. Wat een zeer actueel topic is uiteraard. Maar daarnaast klinkt de roep van de consumenten voor duurzame voedselproductie. Duurzaamheid wordt ook steeds belangrijker voor mens en dier. De rol van de lokale voedselproductie is daarin essentieel, naast de wereldwijde toeleveringsketens.

De beurs bied de vereiste wereldwijde expertise om zich op een duurzame manier te bogen op de lokale praktijk. Uiteraard worden ook nieuwe trends op het gebied van voer, fokken en uitkomen, landbouw, gezondheid en voeding uitgebreid besproken met alle aanwezigen.

Kortom, bent u deelnemer aan VIV Europe 2022 in Jaarbeurs Utrecht en wilt u opvallen? Wij zorgen er al ruim 50 jaar voor dat onze klanten opvallen tijdens hun beursdeelname. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden en ideeën verder te bespreken.

Wij gaan voor die beste, eerste indruk, het gesprek van de dag

Onze mogelijke samenwerking begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag uw doelen voor de beursdeelname en alle bijkomende wensen en ideeën. Het is belangrijk om af te stemmen wat de stand moet uitstralen en wanneer de beursdeelname voor u geslaagd is. Misschien is er al veel duidelijk en bestaat er al een briefing, maar wellicht ook niet. Dat is allemaal geen probleem!

Bij Cialona hebben we alles in-house en kunnen we dus ook direct schakelen met ons designteam voor een eerste creatieve input bijvoorbeeld. Zo borduren we verder en blijven we samen in contact.
Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking, wij zijn klaar voor uw project!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw voor VIV Europe 2022

Bij Cialona Expo gaan we voor creativiteit en full service. Full service betekend bij ons dat we u volledig ontzorgen op weg naar uw beursdeelname. Ons team is compleet, wat wil zeggen dat wij alles inhouse hebben. Van designers, tot projectmanagers en uitvoerders. Wij nemen alles van a tot z bij u uit handen, en zorgen voor een soepel verloop van het project.

Een van onze projectmanagers wordt uw vaste aanspreekpunt, hij of zij regelt alles voor het project en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Om de onderlinge communicatie met Cialona en u zo transparant mogelijk te houden, hebben wij ons eigen Client Portal.

In het Client Portal heeft u de mogelijkheid om 24/7 de voortgang van uw project te zien. In het portal kunt u onder andere ook stappen accorderen, documenten up of downloaden en deadlines die zijn afgestemd, inzien.

Wij houden van een transparante samenwerking, u toch ook?

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wat klanten over ons zeggen

Mattel Europa BV

“De communicatie met Cialona Expo is prettig, duidelijk, snel en helder.” – Wendy

Dorel Juvenile Group

“Cialona daagt ons al sinds 2001 uit met creatieve ideeën en oplossingen.” – Guido

Bridgestone Nederland B.V.

“Voor ons dient een standbouwer accuraat, snel en flexibel te zijn. Cialona is dit.”