K 2025 Düsseldorf

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw K 2025 Düsseldorf

K 2025 is de grootste beurs ter wereld voor de kunststoffen- en rubberindustrie. De branche ontmoet elkaar tijdens K 2025 en delen informatie, innovatie en investeringen. De K Fair vindt plaats in Düsseldorf in oktober 2025. Tijdens de K zijn er ruim 3000 exposanten aanwezig die hier zaken doen en nieuwe contacten leggen. Als u zaken doet binnen een van de vele marktsegmenten die deel uitmaken van deze dynamische industrie, kunt u zeker deelnemen aan K 2025 in Düsseldorf óf een bezoekje wagen.

Bent u van plan deel te nemen aan de K beurs en wilt u graag een opvallende beursstand? Bij Cialona Expo staan we voor u klaar! Wij zijn gevestigd in Helmond, maar bouwen wereldwijd beursstands. Wij helpen u aan die gave beursstand die voldoet aan alle wensen. Alle disciplines die nodig zijn om zo’n stand te realiseren, hebben wij in-house. Dat wil zeggen dat wij zelf ontwerpen, produceren, realiseren, demonteren en opslaan achteraf. Wij zijn een full-service organisatie en verzorgen daarom het project voor u van A tot Z.

Wij zijn die full-service standbouwer die u zoekt

Graag gaan we met u in gesprek om alle ideeën en wensen voor de aankomende beursdeelname met u door te spreken. Wat is het doel van de deelname en wat moet de stand uitstralen? Wellicht is er al een briefing en zijn er duidelijke punten waar de beursstand aan mag voldoen, maar misschien zijn er nog veel open punten. Dit is allemaal geen probleem! Omdat we iedereen in-house hebben, kunnen we direct schakelen met ons designteam bijvoorbeeld, voor een eerste creatieve input. Vanuit daar kunnen we weer verder, tot de stand naar volle tevredenheid is.

Een functionele, maar unieke stand realiseren die tevens de aandacht trekt van de beursbezoekers? Dat is een stand waarbij uw organisatie volledig tot zijn recht komt en die wij graag voor u maken. Wij kijken uit naar uw project!

Duurzaam bouwen van een beursstand

Duurzaam bouwen van een onvergetelijke beursstand voor onder andere de K 2025 kunt u het best bij Cialona Expo. Wij zien duurzaamheid als een van onze verantwoordelijkheden naar toekomstige generaties en zien graag dat onze samenleving steeds milieuvriendelijker wordt.

Wij als organisatie dragen daar graag aan bij op verschillende vlakken. Zo proberen wij zo veel mogelijk duurzame materialen aan te bieden en zoeken we naar manieren om minder materiaal te verspillen tijdens het productieproces. Hierdoor kunnen wij u als klant de mogelijkheid bieden om echt werk te maken van uw duurzame voornemens op beurzen en tijdens events. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

3D Visuals van uw K 2025 Stand

Met een beursstand gemaakt door Cialona Expo, maakt u het verschil ten opzichte van concullega’s die aanwezig zijn op de beurs. Wij zijn een ervaren standbouwer en weten wat werkt en wat niet werkt.

 Om u een duidelijk beeld te geven van hoe uiteindelijk uw stand eruit komt te zien, maken wij voor elk project 3D visualisaties.

Digitaal nemen we u mee door het ontwerp, en “what you see is what you get”! Op deze manier is het ook mogelijk gedetailleerde aanpassingen door te geven of opties te bespreken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen