Solar Solutions

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Solar Solutions

Solar Solutions is een beurs die op meerdere locaties in Europa plaatsvind ieder jaar. De locaties waar Solar Solutions plaatsvindt zijn: Kortrijk, Amsterdam, Dusseldorf, Bremen en Leipzich. Deze beurs is de grootste Solar vakbeurs van Noordwest-Europa en draait om innovaties en praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen. Het gaat hierbij om onderwerpen zoals steeds slimmer wordende producten, energieopslag en zonnepanelen in alle soorten en maten. 

De grootste Solar vakbeurs van Noordwest-Europa

Deze driedaagse beurs is dus een erg belangrijke vakbeurs voor iedereen die in de Solar branche zit. Het is een exclusief b2b event, wat betekend dat Solar Solutions hun exposanten en bezoekers een onmisbare kans en platform biedt om te kunnen netwerken op hoog niveau met relevante partijen. Tegelijk met Solar Solutions vindt in Amsterdam ook Duurzaam Verwarmd plaats. Dit is de grootste vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. Staat de beurs al in uw agenda?

Batenburg_stand_beurs_cialona_expo_solar_vakbeurs_energie

Wij gaan voor die beste, eerste indruk, het gesprek van de dag

Onze mogelijke samenwerking begint met een goed gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag uw doelen voor de beursdeelname en alle bijkomende wensen en ideeën. Het is belangrijk om af te stemmen wat de stand moet uitstralen en wanneer de beursdeelname voor u geslaagd is. Misschien is er al veel duidelijk en bestaat er al een briefing, maar wellicht ook niet. Dat is allemaal geen probleem!

Bij Cialona Expo hebben we alles in-house en kunnen we dus ook direct schakelen met ons designteam voor een eerste creatieve input bijvoorbeeld. Zo borduren we verder en blijven we samen in contact.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking, wij zijn klaar voor uw project voor de Solar Solutions!

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw voor Solar Solutions

Wij gaan voor creativiteit en full service voor uw beursdeelname aan Solar Solutions. Die creativiteit bieden onze ontwerpers, zij zorgen voor een perfect standontwerp. Hierna zal een van onze projectmanagers het operationele gedeelte op zich nemen. 

De projectmanager zal uw vaste contact worden voor de beursdeelname. Hij of zij regelt alles en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Om de onderlinge communicatie met u en Cialona over het project zo transparant en duidelijk mogelijk te houden, hebben wij ons eigen Client Portal.

In het Cialona Client Portal kunt u 24/7 de voortgang van het project zien, stappen accorderen en documenten uploaden of downloaden. De deadlines die we hebben afgestemd zijn daarin duidelijk zichtbaar en eventuele andere aanleverspecificaties bijvoorbeeld. Wij houden van een transparante samenwerking!

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn