Solar Solutions

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem contact met ons op:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Solar Solutions

Solar Solutions is een beurs die op meerdere locaties in Europa plaatsvind ieder jaar. De locaties waar Solar Solutions plaatsvindt zijn: Kortrijk, Amsterdam, Dusseldorf, Bremen en Leipzich. Deze beurs is de grootste Solar vakbeurs van Noordwest-Europa en draait om innovaties en praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen. Het gaat hierbij om onderwerpen zoals steeds slimmer wordende producten, energieopslag en zonnepanelen in alle soorten en maten. 

De grootste Solar vakbeurs van Noordwest-Europa

Deze driedaagse beurs is dus een erg belangrijke vakbeurs voor iedereen die in de Solar branche zit. Het is een exclusief b2b event, wat betekend dat Solar Solutions hun exposanten en bezoekers een onmisbare kans en platform biedt om te kunnen netwerken op hoog niveau met relevante partijen. Tegelijk met Solar Solutions vindt in Amsterdam ook Duurzaam Verwarmd plaats, wat tegenwoordig Green Heating Solutions heet. Dit is de grootste vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. Staat de beurs al in uw agenda?

Batenburg_stand_beurs_cialona_expo_solar_vakbeurs_energie

Het belang van duurzame standbouw

Energiebeurzen zoals de Solar Solutions zijn gefocust op het verminderen van de ecologische impact en het bevorderen van schone energiebronnen, zoals in dit geval zonne-energie. Alles draait om duurzaam ondernemen en het creëren van een duurzame leefomgeving. 

Het hebben van een duurzame beursstand op een energie beurs als deze, kan dan niet ontbreken. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van duurzame(re) beursstands. Zo maken wij gebruik van een transporteur die 100% van de uitstoot compenseert en wij recyclen en hergebruiken veel standonderdelen.

Dagelijks blijven we ons verder ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we als organisatie en als dienstverlener steeds duurzamer worden. 

Uiteraard vertellen we je he graag meer over al onze duurzame initiatieven. Contact ons vandaag nog! 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Full Service Standbouw voor Solar Solutions

Wij gaan voor creativiteit en full service voor uw beursdeelname aan Solar Solutions. Die creativiteit bieden onze ontwerpers, zij zorgen voor een perfect standontwerp. Hierna zal een van onze projectmanagers het operationele gedeelte op zich nemen. 

De projectmanager zal uw vaste contact worden voor de beursdeelname. Hij of zij regelt alles en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Om de onderlinge communicatie met u en Cialona over het project zo transparant en duidelijk mogelijk te houden, hebben wij ons eigen Client Portal.

In het Cialona Client Portal kunt u 24/7 de voortgang van het project zien, stappen accorderen en documenten uploaden of downloaden. De deadlines die we hebben afgestemd zijn daarin duidelijk zichtbaar en eventuele andere aanleverspecificaties bijvoorbeeld. Wij houden van een transparante samenwerking!

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn