Transport Beurzen

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Neem vrijblijvend contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Transport beurzen

Transport beurzen vormen een belangrijke schakel in de wereld van mobiliteit en logistiek. Deze beurzen brengen professionals, bedrijven en geïnteresseerden uit de transportsector samen. Elke beurs heeft een andere focus maar het draait er in grote lijnen om om op de beurzen de nieuwste trends, innovaties en uitdagingen samen te bespreken. 

Door deel te nemen aan verschillende transportbeurzen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kun je je kennis en connecties uitbreiden. De toekomst van mobiliteit is hierin vaak een rode draad en om die reden zijn deze beurzen belangrijk voor de innovaties binnen de mobiliteitssector. 

Door deel te nemen aan transportbeurzen kunnen organisaties en professionals zichzelf positioneren als leiders in de energietransitie en een actieve rol spelen in het vormgeven van de toekomst van transport.

Tegenwoordig zijn deze beurzen namelijk veel meer dan alleen showcases voor de nieuwste tech en producten, het zijn ontmoetingsplaatsen voor belangrijke stakeholders in de industrie. Het opvallen op deze grote beurzen, is van groot belang om mee te blijven doen in de branche. 

Duurzame standbouw

Duurzame standbouw op transport beurzen door Cialona Expo. Duurzaamheid staat in vele branches centraal en dat geldt ook voor de transportsector. De transportbeurzen weerspiegelen deze verschuiving naar milieuvriendelijker zakendoen. Tijdens deze evenementen worden de duurzame transportoplossingen gepresenteerd, zoals elektrische voertuigen, alternatieve brandstoffen en slimme mobiliteitsconcepten. Samen streeft de branche naar een groenere en schonere toekomst binnen alle vormen van transport.  

 

Als organisatie hechten wij ook veel waarde aan duurzame beursdeelnames en naast vele andere initiatieven, wordt de CO2 uitstoot van ons transport 100% gecompenseerd. Ontdek al onze mogelijkheden op het gebied van standbouw en opvallen op de beursvloer. Met jarenlange ervaring in het realiseren van hoogwaardige standconcepten in binnen-en buitenland, streven wij ernaar om uw merk te laten opvallen te midden van alles. 

eilandstand_vandenban_thetire_cialonaexpo

Het belang van transportbeurzen

Beurzen met transport als focus zijn essentieel voor het stimuleren van innovatie en het faciliteren van netwerken en kennisdeling. Door alle stakeholders bij elkaar te brengen, dragen transport beurzen bij aan de ontwikkelin van nieuwe technologieën, duurzame oplossingen en toekomstgerichte mobiliteitsconcepten.  

Beurzen waar je aan zou kunnen denken, die aansluiten bij het thema transport beurzen zijn: 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Opvallen op de beursvloer

Het designteam van Cialona zorgt ervoor dat uw stand opvalt op de beursvloer. Als geen ander kunnen zij zich inleveren in uw visie, missie en doelen om de beursdeelname tot een succes te maken. 

Naast dat een beursdeelname een kostbaar en tijdrovend marketinginstrument is, is het een zeer waardevolle! Dit is namelijk hét moment waarop u ook echt in contact bent met uw doelgroep, face to face. 

Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep uw stand niet voorbij zal lopen. Cialona Expo neemt u alles uit handen voor uw standontwerp en realisatie. 

Ervaar wat Cialona Expo voor uw bedrijf kan betekenen en contact ons vandaag nog! 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Samenwerkingen om trots op te zijn