Standbouw Brabant

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Wij komen graag met je in contact:

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Standbouw Brabant

Standbouw Brabant. Neemt u binnenkort deel aan een beurs? Cialona Expo Standbouw Brabant is gespecialiseerd het ontwerpen en bouwen van unieke beursstands.

Cialona Expo is de full service standbouwer die u zoekt voor uw beursdeelname. Met vele jaren ervaring in de wereld van de standbouw, in binnen- en buitenland, weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het ontwikkelen van een passende beursstand. Elk bedrijf en elke beurs vraagt op zijn manier weer om een andere presentatie tijdens een beurs. Wij nemen uw wensen, doelen en budgetten door, waardoor wij de perfecte beursstand voor u kunnen ontwerpen en uiteindelijk ook tot leven kunnen brengen op de beursvloer. 

Wij zijn een zogenoemde one-stop-shop, wat betekend dat ons team met alles helpt rondom de beursdeelname. Wij bieden full-service en nemen u graag alles uit handen. Graag komen we bij u langs om alle plannen voor aankomende periode te bespreken. 

24/7 inzicht in de standbouw voortgang

Zoals gezegd, helpt ons team met alles rondom de beursstand en daarmee de beursdeelname. U wordt tijdens het project begeleid door een van onze projectmanagers. Hierdoor houden we de communicatielijnen kort en effectief. U heeft een aanspreekpunt gedurende onze samenwerking. 

Wij vinden een duidelijke communicatie zowel intern, als met onze klanten heel erg belangrijk. Om deze reden hebben wij ook een eigen Cialona Client Portal. Hierin krijgt u toegang tot een eigen dashboard, waarin u 24/7 de voortgang van uw project kunt inzien. 

Er zitten uiteraard meer functies in uw dashboard, zoals het up- en downloaden van documenten en afbeeldingen en het accorderen van deadlines en andere afspraken. Het is een multifunctioneel portaal wat zorgt voor een transparante samenwerking. Standbouw Brabant door Cialona Expo. 

miele_dental_expo_2022_standbouw

Cialona Expo standbouw Brabant voor de perfecte beursbeleving

Tijdens de briefing bespreken we verschillende zaken, waaronder de look en feel van de stand en het doel van de beursdeelname. Ons designteam kan hiermee aan de slag. Zij zullen concepten creëren, om ervoor te zorgen dat uw doel behaald wordt. 

Cialona’s designers hebben veel ervaring met standbouwprojecten en maken voor u een passend stand design welke is afgestemd op de identiteit van uw organisatie. Zoals de stand hiernaast bijvoorbeeld van  Miele.

De perfecte beursbeleving is voor elke organisatie en elke beurs verschillend. Ons team is bekend op veel beurslocaties van standbouw Brabant en door heel Nederland en Europa. Door alle ervaring van ons team kunnen wij het optimale ontwerp maken voor de beursdeelname en de bijbehorende doelgroep die u wilt aanspreken. 

Kortom, wij zijn hierin volledig thuis en zorgen graag voor die perfecte beursbeleving, waardoor uw doelgroep u niet voorbij zal lopen.

 

Opslaan & Hergebruiken

We bieden de mogelijkheid om de stand op te slaan in ons warehouse, zodat deze op een later moment weer (deels) hergebruikt kan worden.

Alles Inhouse

Wij zijn een fullservice organisatie en nemen het proces van A tot Z op ons. Alle disciplines hebben we inhouse en kunnen daardoor snel schakelen.

Client Portal

U krijgt toegang tot ons Client Portal, waarin u 24/7 de voortgang van het project kunt inzien, items kunt accorderen en documenten kunt up/downloaden.

3D Design

Na de briefing, werken we het project uit in een 3D ontwerp. Zo is in een oogopslag duidelijk hoe de stand eruit zal zien en of er aanpassingen nodig zijn.

Een unieke beursstand voor een groot bereik in Brabant

Een deelname aan een beurs waar dan ook ter wereld, is een effectief middel om uw bedrijf te presenteren aan een groot, live publiek, die voor een groot gedeelte bestaat uit uw doelgroep. Er zijn een aantal beurslocaties in Brabant waar dit mogelijk is. 

Wij zorgen ervoor dat uw organisatie de aandacht trekt met een unieke beursstand en nemen het proces hieromheen volledig uit handen. 

Van een compleet 3D standdesign tot de inhouse productie, montage op locatie en opslag achteraf. Wij doen het écht van A tot Z. 

Goed om te weten, is dat wij niet alleen standbouw in Brabant doen uiteraard, maar wij zijn echt wereldwijd actief. Wij kunnen uw vaste partner zijn voor beursdeelnames overal ter wereld. Mocht u binnenkort deelnemen aan een beurs, dan komen wij graag eens met u kennismaken. Neemt u contact met ons op?

 

Bel vrijblijvend +31 492 574 545 of bekijk onze projecten

Klantervaringen