Quooker op KBB Birmingham

Ontdek de innovatieve wereld van Quooker op hun beursstand tijdens de KBB beurs

De KBB beurs in Birmingham was afgelopen maart het podium voor Quooker, waar zij met een nieuwe, unieke en absoluut opvallende stand de show hebben gestolen. De duurzame stand van de kokendwaterkraan ontwikkelaar uit Ridderkerk trok op de KBB flink de aandacht en hebben daardoor veel bezoekers op de stand mogen ontvangen.

 

Quooker op de KBB beurs

Quooker staat bekend als een pionier op het gebied van warmwater technologie. Met de revolutionaire kokendwaterkranen hebben zij de manier waarop we warm water gebruiken in keukens getransformeerd.

Het bedrijf, oorspronkelijk uit Nederland, heeft een reputatie opgebouwd voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. En dit zetten zij graag voort in verdere uitingen, waaronder ook op live contactmomenten zoals op grote beurzen in binnen- en buitenland. Een van deze beurzen is de KBB in Birmingham

De KBB (Kitchen, bedroom and Bathroom) in NEC Birmingham is een beurs met de focus op, zoals de naam al doet vermoeden, keukens, slaapkamers en badkamers. Het is een belangrijk platform waar fabrikanten, leveranciers, retailers, ontwerpers en andere professionals samenkomen om de nieuwe ontwikkelingen te zien. Voor Quooker een belangrijke beurs om bij aanwezig te zijn. 

 

Een unieke beleving

Quooker zocht naar een standbouwer die groot durfde te denken, die dezelfde hoge kwaliteitsstandaard kon waarborgen in het buitenland en een fris nieuw concept kon presenteren. De beursdeelname aan de KBB in Birmingham had voor hen als doel om de ontwikkeling van Quooker te tonen, zowel op het gebied van innovatie als duurzaamheid. 

Hoewel de producten van Quooker al voor zichzelf spreken, was het de complete Quooker-beleving die opviel, niet alleen de producten zelf. Het standconcept ging verder dan alleen het tonen van de collectie kranen en het presenteren van alle functionaliteiten. 

Live demonstraties en interactieve productervaringen

Een van de hoogtepunten van de stand was de mogelijkheid voor bezoekers om live demonstraties bij te wonen en de innovatieve Quooker producten in actie te zien. 

Maar ook het matchen van kleuren tussen kranen en gootstenen tot een wand met historische Quooker producten met timeline, de stand bood bezoekers een unieke beleving voor alle zintuigen. Bezoekers konden zien en uitproberen hoe snel en efficiënt de kranen kokend, bruisend en gefilterd water leveren. 
Dit heeft de Quooker beleving naar een hoger niveau getild. 

Duurzaamheid in de stand

Het bedrijf Quooker streeft, net zoals Cialona, duurzaamheid na in veel facetten van de organisatie. Ook hun producten zijn duurzaam van aard. De kranen verbruiken erg weinig energie en je verbruikt precies de hoeveelheid water die je nodig hebt, zonder een druppel te verspillen. En daar houden wij van! 

En met deze voortdurende focus op duurzaamheid, hebben we ervoor gezorgd dat bijna alle onderdelen van de beursstand recyclebaar zijn, waardoor Quooker niet alleen duurzaam is in eigen producten, maar ook in uitingen zoals de beursstands. Denk hierbij aan upcyclebare full color doeken en CO2 compensatie per transport. Meer weten over onze duurzame initiatieven? Neem contact op! We vertellen je er graag meer over. 

Binnenkort een beursdeelname?

Professionele standbouwers, zoals het team van Cialona Expo, zijn ervaren in het omzetten van uw visie en beursdoelen naar een passend standontwerp zoals dat van Quooker. 

Met een inhouse designafdeling, waar ontwerpers gebruik maken van innovatieve technieken, de gaafste materialen, de juiste verlichting en speciale items, weten wij als geen ander wat er nodig is om op te vallen op de beursvloer. 

Uiteindelijk brengen onze ervaren standbouwers het complete concept tot leven op de beursvloer. Dus geef alles uit handen, en wij zorgen ervoor dat uw stand er in volle glorie staat!
Contact ons voor alle mogelijkheden