Trespa op de Achema

Trespa op de Achema

Trespa op de Achema beurs in Frankfurt. Bij Trespa worden hoogwaardige, duurzame HPL platen geproduceerd voor onder andere gevelbekleding, geveldecor, interieurwanden en laboratoria.

De veelzijdigheid van de producten, maakt Trespa tot een populair merk onder architecten en bouwprofessionals. Op de Achema beurs hebben zij verschillende producten en toepassingen laten zien die aansluiten bij de spelers binnen de procesindustrie. 

Wie is Trespa?

Trespa is een merk dat bekend staat om de hoogwaardige HPL platen die gebruikt worden voor verschillende toepassingen. De duurzame, stevige en weerbestendige platen zijn ideaal voor diverse bouwtoepassingen, zowel voor binnen als buiten.

De focus voor de beursdeelname van Trespa aan de Achema lag op hun productlijn die toepasbaar is in labs en ziekenhuizen. Hierbij kun je denken aan materiaal wat gebruikt wordt op werkbladen, maar ook verticale oppervlakken zoals zijkanten van kasten en muren. 

Verdiepen in het merk en materialen

Wij gaan altijd het stapje extra om ons volledig onder te dompelen in het merk en de business van onze klanten. Zo waren we uitgenodigd bij Trespa om kennis te maken met hun materialen. 

Op deze manier worden de materialen van Trespa op de juiste manier geïntegreerd in de beursstand en is ons team volledig op de hoogte van de do’s en dont’s. 

trespa-beursstand-merkbeleving-cialona

De beursstand van Trespa

Team Cialona heeft zich ontfermd over de splinternieuwe beursstand voor Trespa. Zij namen deel aan de Achema, om daar hun verschillende productcategorieën te laten zien aan geïnteresseerden.

Zij hadden een aantal belangrijke punten die podium moesten krijgen tijdens hun beursdeelname, waaronder de unieke eigenschappen van hun producten. Het moest bezoekers duidelijk zijn dat hun producten van premium kwaliteit zijn, een duurzaam karakter hebben, flexibel en modulair zijn en bovenal in alle kleuren, maten en finishes te bestellen zijn.

Om al deze punten op een unieke manier te presenteren binnen de stand, hebben we ons gehouden aan de branding van Trespa uiteraard. De stand heeft een clean design, wat past binnen de laboratoria omgeving en sfeer en heeft een open lay-out, zodat het uitnodigend is voor bezoekers om ‘binnen te lopen’.
Gezien de aard van de beurs en de branding van het Trespa Toplab merk, heeft de stand niet te veel kleur, maar laat wel zien wat de mogelijkheden zijn binnen deze toepassing. 

Innovatie en Duurzaamheid gaan hand in hand

Zo staat Trespa in de branche bekend om zijn hoogwaardige producten, maar ook om de toewijding in innovatie en duurzaamheid. Dit lieten zij ook zien tijdens de Achema; dat hun HPL platen bijdragen aan milieuvriendelijke bouwoplossingen zonder in te leveren op kwaliteit en look-and-feel. Zij bieden zelfs HPL-platen aan die CO2 uit de lucht opneemt! 

Als standbouwer met eveneens een grote focus op duurzaamheid, ondersteunen wij de visie van Trespa volledig! Wij maken veelvuldig gebruik van duurzame(re) materialen en innovatieve technieken, zonder hierbij in te leveren op de kwaliteit en look-and-feel van de beursstands.

Om dit te blijven verbeteren zijn wij continue bezig om nieuwe partnerschappen aan te gaan met leveranciers die zich ook hiervoor inzetten; bijvoorbeeld het recyclen van standonderdelen en het compenseren van de transportuitstoot.

De Achema in Frankfurt

Achema is een grote internationale vakbeurs voor de procesindustrie, die om de drie jaar wordt gehouden in Frankfurt Duitsland. Deze beurs trekt exposanten en bezoekers aan van over de hele wereld. De professionals bevinden zich in branches rondom chemische techniek, biotechnologie en ook de milieubeschermingssector.

Tijdens de beurs vindt er ook een congres plaats, waar verschillende bijeenkomsten worden georganiseerd rondom belangrijke topics in de branche. Hier wordt voornamelijk gespard over de toekomst van de procesindustrie en hoe dit wordt vormgegeven met de huidige ontwikkelingen wereldwijd. Bekijk de website van de beurs, om te zien wat er zoal voorbij komt dit jaar.

Zo biedt de Achema een erg breed platform voor innovatie, kennisuitwisseling en netwerken met professionals die in dezelfde sector werkzaam zijn. Ook blijft men zo op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen. 

Kortom, een belangrijke beurs om als exposant of bezoeker aanwezig te zijn, mits je actief bent in de procesindustrie.

Contact ons voor een onvergetelijke beursdeelname