Vaillant beursstand VSK

Vaillant beursstand VSK: van ontwerp tot realiteit

Vaillant, een vooraanstaand merk in de verwarmings- en ventilatietechnologie, heeft tijdens de VSK beurs 2024 de nieuwste innovaties en oplossingen gepresenteerd aan beursbezoekers. De beursstand van Vaillant was een indrukwekkende vertoning op de VSK beursvloer. 

Een duurzame uitstraling

Zoals gezegd is Vaillant marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. Zij hebben vele jaren ervaring in het ontwikkelen van energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen en zetten zich in voor het verminderen van de CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu. 

Om die reden heeft het standontwerp van Vaillant een groene, duurzame uitstraling met behoud van de huisstijl kleuren en de natuurlijke sfeer van Vaillant. Over de beschikbare 200 vierkante meter vloeroppervlak, is de stand van Vaillant onderverdeeld met podia, waarop producten zijn gepresenteerd. Ook is er een compleet uitgerust hospitality gedeelte met maatwerk bar, wat het een erg aantrekkelijk geheel maakt. 

Bekijk alle foto’s van de stand in ons portfolio

 

De beursdoelen van Vaillant

Als volwaardige verduurzamingspartner, had Vaillant een aantal doelen voor ogen voor deze beursdeelname aan de VSK. Zo richten zij zich op het aantrekken van nieuwe installateurs en het behouden van bestaande installateurs en hen tot ambassadeurs maken. Als extra doel wilden zij ook een nieuw product presenteren aan het publiek. 

Cialona Expo heeft nauw samengewerkt met het team van Vaillant om de doelstellingen te realiseren. Tijdens het ontwerpproces van de stand is veel aandacht besteed aan het creëeren van een uitnodigende, informatieve omgeving die professionaliteit en duurzaamheid uitstraalt.

Door leuke features en interactieve elementen toe te voegen aan de beursstand, hebben we ervoor gezorgd dat de producten van Vaillant voldoende aandacht kregen.

We kunnen dus wel stellen dat de beursstand van Vaillant niet onopgemerkt is gebleven op de VSK beurs!

VSK installatiebeurs

De VSK is een beurs die elke twee jaar plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze beurs komen professionals uit de installatiebranche samen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verwarming, sanitair, klimaattechniek en koudetechniek te ontdekken.

Kennis delen is belangrijk en daarom vindt de organisatie van de VSK ook: zien is leren en leren is doen. Gedurende de beursdagen zijn er dan ook verschillende demonstraties voor bezoekers om aan deel te nemen.

De volgende editie van de installatiebeurs is in 2026

 

Contact ons voor een onvergetelijke beursdeelname