Beurzen 2024

Beurzen 2024, welke beurzen zijn er in 2024?

2024 is inmiddels begonnen en de eerste beurzen zijn alweer achter de rug. Maar er liggen er nóg meer in het verschiet! Maar welke beurzen zijn dat dan? 

In de wereld van zakelijke evenementen staan congressen en beurzen centraal als de spil waar industrieën samenkomen, ideeën bloeien en netwerken worden uitgebreid en versterkt. Met het oog op de rest van 2024 werpen we een blik op wat dit jaar in petto heeft in beurzenwereld en hoe exposanten zich gaan presenteren op de beursvloeren in Nederland, Europa en ver daarbuiten. 

VSK_standbouw_beurs_cialona_expo_vaillant

Van Nederlandse beurzen tot wereldwijde standbouw

Nederland heeft een indrukwekkend scala aan beurzen, met acht prominente locaties die de spil vormen van internationale concumentenbeurzen en vakbeurzen: Rai AmsterdamRoyal Dutch JaarbeursBrabanthallenEvenementenhal Gorinchem en HardenbergMecc MaastrichtAhoy Rotterdam en Expo Greater Amsterdam zijn allen bekende locaties voor diverse bedrijfstakken en interesses. 
 
Toch beperkt onze standbouwservice zich niet tot Nederland. Wij brengen onze expertise in standbouw naar Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Groot-Brittanië en door heel Europa. Zelfs buiten de Europese grenzen zijn wij actief. Onze dienstverlening reist met u mee! 
 

Vooruitblik naar aankomende vakbeurzen 

Een vooruitblik naar de komende beursperiode. Het is goed mogelijk dat u al een idee heeft welke beurzen van belang zijn voor uw organisatie, zowel als bezoeker als potentiële exposant.

Beurzen in 2024 beloven een spannend en transformerend platform te zijn voor organisaties wereldwijd. Met de focus op digitalisering, duurzaamheid en technologische vooruitgang, bieden deze vakbeurzen voor ieder een unieke kans om te groeien en mee te doen binnen uw vakgebied. 

Hoewel onze beursagenda op de website niet alle wereldwijde beurzen omvat, geeft deze wel een overzicht van populaire evenementen binnen Europa. Als de beurs waarnaar u op zoek bent hier niet vermeld staat, betekent dat niet dat wij daar niet actief zijn. Neem eens contact met ons op! 

JBM_stand_Cialona_Busworld_exhibition